All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Claudiu o sa hotarasca sanctiunea.
 3. continua sa faca troll..
 4. am martori pe nexus gabriel, si boddy cred ca sa il chema
 5. eram pe server ma jucam linistit, iar domnul invicible mi a dat kick si mute asa aiurea pe motiv da,haha, propun remove oricum face doar troll dar daca injura cnv pe server nu l-am vazut sa dea mute sau gag. Multumesc
 6. În această zona a forumului orice membru îşi poate expune lucrările sale, dar acesta trebuie să respecte regulamentul de mai jos! 1. Cea mai importantă regulă este să puneţi creaţiile voastre! 2. În portofoliu toate lucrările trebuie să fie aranjate pe categorii! 3. Lucrările postate în portofolii nu trebuie să conţină reclamă de niciun fel! 4. Dacă vezi că un membru a postat o creaţie care nu-i aparţine trebuie să contactezi un designer cu dovada! 5. Titlul unui portofoliu trebuie să fie aşa: "Portofoliu Nume"! 6. În caz că nu respecţi regulamentul, portofoliul tău va fi şters! 7. Designerii sunt obligaţi să aibă un portofoliu şi el trebuie să fie afişat ca PINNED.
 7. Cerințe pentru ca cererea să fie acceptată : Numele topicului: "Cerere Designer Nume" Trebuie să ai cel puțin 20 de posturi. Să ai o activitate decentă ( Verifici forumul de 2, 3 ori/zi ). Nickname : Nume Real : Vârstă : Contact : Descrie-te în minim 15 cuvinte : De ce crezi că meriți acest grad? : Cea mai bună lucrare a ta (poza + .psd) : Portofoliu : Alte detalii :
 8. Daca aveti o Propunere sau o Sugestie o puteti face aici dupa urmatorul Model. Pentru Propunere / Sugestie faceti un Topic Nou cu Titlul: Propunere [Forum/Server] / Sugestie [Forum/Server] Nume: Descriere propunere / sugestie: Cu ce ar putea ajuta comunitatea?:
 9. Nume Topic: Reclamatie "Nume" Nume: Numele celui reclamat?: Motiv: Dovezi: În această categorie puteți reclama doar un membru din staff, nu aveți voie să faceți alt tip de reclamație ! În această categorie vor posta următorii: Cel care face reclamație, cel reclamat & membrii staff-ului !
 10. Cine întâmpină probleme/întrebări/nelămuriri legate de forum/cont să utilizeze următorul model: Am o (promblemă/întrebare/nelămurire): Nick : Alte detalii :
 11. Titlul topicului: Prezentare "Nick" Prenume : Nickname CS : Vârsta : Locația : Ocupație : Hobby-uri și pasiuni : Mod preferat : Steam : De unde ai auzit de AddictZone? : Acordă o notă comunității noastre : Contact : Alte detalii : Toate prezentările trebuie făcute într-un topic nou folosind butonul "Start new topic" . Topicurile mai vechi de 72H vor fi inchise de catre un administrator . Dacă au trecut cel puțin 2 săptămâni de la înregistrarea pe forum, nu aveți voie să vă mai prezentați, în caz contrar ve-ți fi sancționați cu warn .
 12. Bun venit in Comunitatea AddictZone! Pentru a putea afilia un server in cadrul Comunitatii AddictZone, fondatorii serverelor trebuie sa fie de acord si sa indeplineasca urmatorii termeni si conditii: INAINTE DE INSCRIERE Trebuie sa aveti la numele serverului DNS-ul dorit (ex. Nume.AddictZone.Ro); Trebuie sa adaugati serverul pe GameTracker ->GameTracker (<--Click aici) Trebuie sa adaugati serverul in Clanul AddictZone din GameTracker -> Clan AddictZone (<--Click aici) Paginile serverelor din GameTracker (BLOG si SERVER DETAILS) nu trebuie sa contina reclame catre alte comunitati. Inainte de a face cererea, stergeti sau editati reclamele in AddictZone.ro! Serverul trebuie sa fie achizitionat de la o firma de hosting. NU alocam DNS serverelor hostate pe calculatorul personal! ALTE INFORMATII Comunitatea AddictZone ofera strict DNS si sub-forum in cadrul forumului principal. Suportul tehnic aferent functionarii game serverului NU este oferit de AddictZone. Firma de la care proprietarul a achizitionat serviciul de game server va oferi suportul tehnic solicitat. AddictZone nu este raspunzatoare de functionarea defectuoasa a game serverelor! Detinatorul si un asistent al acestuia vor primi Manager. Cei doi reprezentati de server vor avea dreptul de a solicita ulterioare modificari asupra structurii. Serverele cu uptime mai mic de 90% sau care sunt offline mai mult de 3 zile risca dezafilierea din comunitate; MODEL TITLU: Cerere afiliere Nume.AddictZone.Ro MANAGER PRINCIPAL: (nick-ul de pe forum, NU cel de pe server; o singura persoana); MANAGER SECUNDAR: (optional; o singura persoana); IP SERVER (fara port): NUME DORIT: (Nume.AddictZone.Ro); MODUL JOCULUI: (clasic, respawn, deathrun, zombie, etc.); NR. SLOTURI: FIRMA DE HOSTING UNDE ESTE TINUT SERVERUL: LINK GAMETRACKER.COM: (nu gametracker.rs sau altele); AI INSCRIS SERVERUL IN CLANUL AdZ PE GAMETRACKER?: STRUCTURA FORUM: (EXEMPLU: Regulament, Anunturi, Staff server, Cereri accese, Reclamatii si ce mai vreti voi; MAXIM 10 sectiuni); IMPORTANT Daca nu puteti inscrie serverul pe GameTracker/Claim server/adauga in clan, etc., mentionati in cerere ce problema ati intalnit; Nu faceti reclama/promovari altor comunitati/serverelor afiliate altor comunitati prin pluginuri de tip advertisements sau riscati ca serverul vostru sa fie eliminat din AddictZone; Nu copiati structura altor servere, riscati ca cererea voastra sa fie respinsa sau sa fiti sanctionati ulterior cu excluderea serverului din comunitate.
 13. Titlul cererii trebuie sa fie: Cerere Admin/Helper LimiTLesS[.] Nick: Vârsta: Cat timp iti poti petrece zilnic pe server ?: Experienta Admin: Cautam doar admini cu experienta de joc si adminat. De ce doresti admin ?: Motivul tau personal. Ai citit regulamentul?: Daca da care este cuvantul cheie din regulament ?. Steam ID: Prime account ( nu acceptam staff fara prime account - posteaza o poza cu prime status ! ) Ore jucate : Minim 30 ➤ Varsta minima este de 15 ani. ➤ Trebuie sa aveti minim 30 de ore jucate. ➤ Microfonul este obligatoriu! ➤ Dupa ce un jucator a fost acceptat, cererea acestuia va fi stearsa pentru a nu permite altora sa o copieze. ➤ Daca ai fost respins poti sa faci alta cerere peste o luna. Nu incerca sa o faci mai devreme, vei fi respins automat. ➤ ATENTIE! Doar cei din STAFF pot da PRO/CONTRA
 14. Regulament jucători: 1. Vă rugăm să păstraţi un limbaj decent pe server. 2. Folosirea de coduri sau orice fel de scripturi , se sancţionează cu ban permanent. 3. Discuţiile personale se poartă pe Teamspeak3 / Discord. 4. Este strict interzis să chemaţi jucători la competitive, wingman sau pe alt server / comunitate. ( sancţiune: ban 120 min sau permanent) 5. Este strict interzisă reclama către alte comunităţi / servere. ( sancţiune: ban permanent ) 6. Este interzisă dispreţuirea adminului prin : nume , poze , comportament. 7. Este interzis să puneţi muzică pe server. ( sancţiune: mute ) 8. Retry dupa gag/mute/silence se pedepseste cu ban 120min. 9. Este interzis sa vorbiti spamati microfonul (in caz contrar ban 10minute, daca se repeta ban 120minute) 10. Este interzis sa campati excesiv pe harta ! ( Se pedepseste cu slay / kick / ban 30 min ) 12. Este interzis sa aveti la nume [VIP] / tag de admin (sancţiune: rename / kick / ban 120 min.) Regulament staff: 1.Toţi adminii sunt obligaţi să se comporte exemplar faţă de jucători. 2. Fiecare admin este obligat să frecventeze forumul şi să posteze în cererile de unban/admin. 3. Se acordă ban , jucătorilor care au fost avertizaţi prin mute/gag .Banul se va acorda de maxim 120 minute , în niciun caz permanent. 4. Toti adminii sunt obligati sa dea ban din meniul !admin , nici decum din chat . 5. Nu se aplică comenzi pe alţi admini in caz contrar -1 pe perioada determinata sau permanent! ( la această regula fac excepţie Ownerii ) 6. Nu se aplică comenzi "fun" pe jucători. 7. Adminele vor fi puse pe "steamid", adminii care vor intra cu alt nume pe server decât cel cu care aţi aplicat vor primi din start REMOVE. 8. Schimbarea hărtii este strict interzisă, server-ul îşi va da singur vot. 9. NU cereţi UP , acesta se va acorda cand Ownerii decid. Raspunsul la intrebare este: AdZAdmin 10. Este interzis sa aplicati comenzi sm_rename, sm_ban, sm_slay sm_slap etc. cu functia @all. 11. Adminii au interdictia de a se baga peste comenzile altor admini (GAG / UNGAG , MUTE / UNMUTE etc). Echipa administrativă își rezervă dreptul de a aduce modificari in orice moment asupra prezentului regulament.
 15. Daca nu este respectat cererea nu va fi luata in considerare. Model Nume Topic: Reclamatie LimiTLesS[.] Nick-ul adminului: Motiv reclamatie: Descrierea incidentului: Dovada (screenshot,clip): Steam ID-ul tau:
 16. Daca nu este respectat cererea nu va fi luata in considerare. Model Nume Topic: Cerere unban LimiTLesS[.] Nick: SteamID numeric: Nick-ul adminului: Motivul banului: SteamIDul tau: Data banului: IMPORTANT! SteamID-ul se afla prin folosirea comenzii "status" in consola cat timp esti activ pe server. Exemplu SteamID: STEAM_1:1:12321213
 17. Regulament Server - SURF.ADDICTZONE.RO Regulament Jucatori 1. Nu aveți voie să folosiți hackuri, scripturi sau alte metode care va da un avantaj față de ceilalți jucători. (SANCTIUNE : BAN PERMANENT) 2. Păstrați un limbaj decent lipsit de înjurături/jigniri atât pe server cât și pe forum. (SANCTIUNE : GAG/MUTE/BAN 30) 3. Respectati deciziile luate de admini in cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta, puteti face o reclamatie pe forum. 4. Respectați mereu decizia luată de către adminii serverului, aveți ceva de comentat faceți reclamație pe forum. 5. Nu aveti voie sa va puneti nickname-uri asemanatoare cu a unui admin. (SANCTIUNE : RENAME) 6. Nu aveti voie sa dati retry pentru a scapa de sanctiunea unui admin. (SANCTIUNE : BAN) 7. Nu folositi CAPS-LOCK mai mult de 2 cuvinte. (SANCTIUNE : GAG 5-10 MIN) 8. La intrebarea "Ai citit regulamentul" se va raspunde cu : AdZDependence 9. Reclama catre alte servere nu este permisa. (SANCTIUNE : BAN PERMANENT) 10. Nu jigniti sau injurati alti jucatori de pe server. (SANCTIUNE : GAG/MUTE/BAN) 11. Nu încălcați confidențialitatea altora, chiar si daca va cunoasteti in viata reala. (SANCTIUNE : BAN) 12. Nu fiți rasist sau nu faceți observații rasiste. (SANCTIUNE : GAG/MUTE/BAN) 13. Nu fiti toxici. (SANCTIUNE : BAN) 14. Nu aveti voie sa puneti EARRAPE. (SANCTIUNE : MUTE/BAN) 15. Nu aveți voie să faceți trade-uri pe server sau anunțuri că vinzi X item sau să chemați lumea de pe server la competitiv. 16. Nu aveți voie să cerșiți grade/credite/etc. (SANCTIUNE : GAG/MUTE/BAN) In rest jocul este liber. Distrati-va pe Server si Spor La Surf! Regulament Admini 1. Adminii au obligatia de a respecta toate punctele din "Regulamentul Jucatorilor". 2. Aplicarea comenzilor pe colegi sau chiar pe ei este interzisa, nici macar in gluma nu aveti voie. 3. Nu abuzati de comnezi pe jucatori gen : slay slap etc .. 4. Sanctionarea jucatorilor care nu respecta unul din punctele din "Regulamentul jucatorilor" se face strict dupa regulament. 5. Nu aveti voie sa schimbati hartile. 6. Trebuie sa aveti o activitate sporita pe server si de asemenea si pe serverul de Discord 𝐀𝐝𝐝𝐢𝐜𝐭𝐙𝐨𝐧𝐞. (https://discord.gg/ht3frn) 7. Accesarea sectuinii reclamatii admin/cereri unban a forumului zilnic. 8. Sunteti obligati sa aveti prezenta pe forum pentru a raspunde la cererile de admin si / sau slot. 9. Daca cineva raporteaza un codat, sunteti obligati sa-l monitorizati. Nu stati si va jucati. 10. Pentru fiecare ban trebuie sa aveti DEMO/FILMARE. Cel putin sa stocati demo-ul in calculator timp de 3 zile max. In caz ca primiti o reclamatie sau o cerere unban pe forum sa detineti dovada. In caz contrar veti fi penalizat dupca caz. 11. Nu aveti voie sa dati info jucatorilor/adminiilor prin ESP , ESP-ul se foloseste strict pentru adminarea serverului. 12. Adminii care se cearta intre ei vor primi remove de ambele parti.(Cuvant cheie: AdZDependence) (Staff-ul trebuie sa se inteleaga bine, aici nu este mahala, nu acceptam suferinte/orgolii pe server, trebuie sa fim preteni si sa ne distram nu sa ne certam) Toate punctele de sus se sanctioneaza cu avertisment in prima instanta. La a doua abatere primiti DownGrade in functie de gravitatea sanctiunii sau chiar Remove.
 18. Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrati in comunitatea www.addictzone.ro Regulamentul este aplicat in toate categoriile apartinatoare forumului deoarece indiferent de grad, regulamentul este scris si respectat de toata lumea. 1. Username/profil/avatar/semnatura 1.1 User name/Display name sa nu contina cuvinte vulgare sau tenta rasista. Sa fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativa a forumului. 1.2 Avatarul/Semnatura sa nu contina poze pornografice/tenta rasista sau care fac referire la acte de cruzime fata de oameni/animale. 1.3 Semnatura trebuie sa contina doar o poza deoarece semnatura nu reprezinta o galerie de poze si wallpapers. 1.4 Este interzisa atasarea clipurilor video in semnatura. 1.5 Inregistrarea mai multor conturi de pe aceasi adresa IP (Internet Protocol) este sanctionata cu suspendarea permanenta a tuturor conturilor/stergerea contului. 2. Deschiderea unui nou topic 2.1 Asigurati-va ca sunteti in categoria potrivita inainte de a deschide un nou topic. 2.2 Dati un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un raspuns cat mai rapid posibil. 3. Limbajul 3.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe forum 3.2 Nu toleram insultarea membrilor inregistrati in comunitate indiferent de limba (in engleza, germana orice alta limba). Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsita cu suspendare temporara ori permanenta de la caz la caz. 3.3 Jignirea cu tenta rasista este sanctionata cu suspendare permanenta. 3.4 Sanctiunile sunt aplicate si in cazul mesajelor private (PM) din forum 3.5 Limbajul neadcvat reprezinta si cenzura partiala a cuvintelor vulgare. 4. Reguli de postare 4.1 Off-topic/post-hunt/spam 4.1.1 Off-topic reprezinta un post ce nu are legatura cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis. 4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la baza cantitatea lor nu si intelesul. Posturile ce contin un text sec ori raspunsurile "generice" se considera post-hunt. Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto" 4.1.3 Daca s-a incalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor sustine printr-un text "closed si warn" , "Ban bann" vor fi sanctionati pentru post-hunt. Pentru a reclama/anunta utilizati comanda report situat sub avatarul celui pe care doriti sa il raportati. 4.1.4 Spam defineste postarea excesiva intr-o anumita categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelasi subiect/raspuns. 4.2 Dublu-post 4.2.1 Nu este permisa dubla-postare, utilizati butonul edit. Nu este considerata dubla-postare daca cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore. 4.3 Utilizarea excesiva/abuziva a colors/smiley/fontsize este interzisa 4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate in evidenta o idee, un fragment dintr-o propozitie nu pentru a "picta" orice post/subiect. 5. Pirateria 5.1 Interzisa este deschiderea oricarui subiect despre piraterie Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanenta fara drept de apel: Instructiuni, discutii sau adrese despre cum ruleaza un program piratat, includem si crack-urile. Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri. Cererea sau publicarea de DLC-uri. Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente) Adrese de descarcare a unor aplicatii cu continut asupra careia nu aveti drepturi de autor. (exceptie adresele oficiale ce permit si lanseaza gratuit soft-ul lansat/creat de ei) 6.Reclama\Spam 6.1 Reclama face referire la prezentarea unui site in scopul de a atrage cat mai multi vizitatori. Orice post, semnatura, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sanctionat cu suspendarea permanenta a membrului. Exemplu: Intrati pe cea mai tare comunitate www.qwerty.asdfgh care e cea mai tare comunitate din lume! 6.2 Nu este considerata reclama precizarea unor pagini cu scop informativ. Exemplu: Un membru doreste sa isi achizitioneze o placa video iar alti membrii recomanda pagini sau magazine online in domeniu. 7. Report 7.1 Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei. 7.2 Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema. 8. Regulamente pe sectiune 8.1 Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati. In atentia cititorului! • Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila. • Inregistrarea unui cont pe forumul http://www.addictzone.ro/forum reprezinta acodrul in legatura cu regulamentul sus mentionat. • Incalcarea regulamentului este sanctionat dupa caz cu warn/suspend in functie de nivelul incalcarii sau daca membrul respectiv mai are la activ incalcari ale regulamentului. • Cererea de accese, grade pe forum este si ea interzisa. Persoanele din conducerea comunitatii vor selecta si contacta potentiali membri participanti la selectia si dezvoltarea echipei administrative. • In orice alta situatie neprevazuta de regulament, conducerea comunitatii are ultimul cuvant. • Regulamentul poate suferi modificari in timp, recomandam recitirea lui periodica, multumim
 19. Reclamatii Admini Server Reclamatiile care nu respecta modelul dat vor fi inchise pe loc si ignorate ! Titlul: Reclamatie Nume admin ATENTIE! - NU faceti reclamatie daca aveti ban permanent, faceti o Cerere de unban ! (daca veti fi gasit nevinovat adminul va fi penalizat indiferent de functia lui, toti suntem egali cand vine vorba de regulament) - Un Fondator va lua o decizie in cel mai scurt timp posibil.
 20. Daca adminul a gresit nu ezita sa faci o cerere unban, daca se dovedeste ca adminul a incalcat regulamentul va suporta consecintele. Demo-ul postat de admin va fi vizualizat de staff-ul serverului si se va lua o decizie comuna.
 21. Pentru a obtine Admin pe serverul SURF.ADDICTZONE.RO trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii. 1. Sa ai varsta de mimim 15 ani 2. Sa ai un minim de 10 ore - Jucate pe server pentru rank-ul Helper care este prinul rank - Poti verifica aici 3. Sa-ti asumi responsabilitatea inainte de a face o cerere admin. 4. Sa ai experienta ca admin sa cunsoti toate comenziile sourcemod. Un admin trebuie sa fie activ aproape zinic pe server si sa aibe experienta in admin-area unui server de CS:GO (SOURCEMOD). Un admin trebuie sa fie activ si pe Discord. Daca cererea va fi acceptata nu uita sa citesti regulamentul serverului !!!! Nu acceptam cont-uri CS:GO Non-Prime in Staff ! Fiecare admin la sfarsit de luna va primi upgrade, downgrade sau warn in functie de activitatea si comportamnetul lui pe server ca admin. upgrade = Daca Fondatorii serverului considera ca meriti Upgrade vei primi upgarede (Trebuie sa fi un admin exemplu (ACTIV ZILNIC) sa nu ai reclamtii pe forum si un comportament civilizat pe server) dwongrade = Daca nu vei respecta regulamentul sau vei primi reclamatii pe forum cu solutionare negativa sau activitate redusa. warn = Daca nu vei fi activ pe server/forum (dupa prima averitzare vei primi downgrade sau chiar pierderea adminului in functie de gravitate) Atentie ! admini trebuie sa fie implicati in aministrarea serverului : Adminul trebuie sa intretina buna desfasurarea a jocului aplicand regulamentul serverului Model Cerere Admin Titlul cererii trebuie sa fie ex : Cerere Admin - Nick
 22. Monster

  Welcome to Pages

  Welcome to Pages! Pages extends your site with custom content management designed especially for communities. Create brand new sections of your community using features like blocks, databases and articles, pulling in data from other areas of your community. Create custom pages in your community using our drag'n'drop, WYSIWYG editor. Build blocks that pull in all kinds of data from throughout your community to create dynamic pages, or use one of the ready-made widgets we include with the Invision Community. View our Pages documentation
 1. Load more activity